Omschrijving

Écht landelijk wonen! Wat een heerlijke rustige plek, zo aan het einde van een doodlopende klinkerweg in het schitterende buitengebied van Hoornsterzwaag (gem. Heerenveen). Het ideaal voor de liefhebbers van rust, privacy, natuur en een prachtig landelijk uitzicht. De spectaculaire zonsopkomsten zitten bij de prijs inbegrepen. De kavel is maar liefst 3820 m², dus ook de tuin- een paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De privacy is gewaarborgd door de omliggende strookjes bos van Staatsbosbeheer. De woning is gebouwd oorspronkelijk in 1924 en verbouwd in 1996. Daarnaast is in 2003 een grote schuur (± 38 m² in spouw) gebouwd. Dat het hier heerlijk woont blijkt wel uit het feit dat de huidige eigenaar na 34 jaar pas op zoek gaat naar een andere woonplek.

Centraal gelegen tussen de plaatsen Drachten, Heerenveen en Oosterwolde. Een hele bosrijke omgeving met diverse wandel- en ruiterpaden. De voorzieningen van Jubbega (o.a.supermarkt, sportaccommodaties, school) zijn slechts 3 km verwijderd en de basisschool van het streekdorp Hoornsterzwaag is eveneens slechts 3 km verwijderd.

Indeling: entree/hal, woonkeuken (± 14 m²), eetkamer, momenteel werkkamer (± 8 m²), woonkamer (± 22 m²), kelder, badkamer, toilet en bijkeuken (± 10 m²). Etage voorhuis: overloop met vaste kasten, 2 slaapkamers. Etage zij uitbouw: via vlizotrap: 1 (slaap)kamer. Perceel 3820 m², inhoud ± 385 m³, bouwjaar oorspronkelijk ± 1924, verbouwd 1996.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2016): keurig maar eenvoudig zonder inbouwapparatuur
• Badkamer (2017): met wastafel, ruime inloopdouche
• Bijgebouw (2003) in spouw met muur- en dakisolatie, gevlinderde betonvloer,
electriciteit, dubbele deuren, koud wateraansluiting
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. badgeiser