Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail.

‘Nieuwbouw in een karakteristiek jasje’.
Een mooie combinatie van ‘oud & nieuw’! En dat op een heerlijk plekje aan de Turfroute, doorgaand vaarwater. De uitstraling aan de buitenzijde is heel sfeervol en karakteristiek. Achter deze bijzondere gevel treft u een vrijwel nieuwe, moderne en strakke woning aan met grote zonnige tuin en een berging. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de vaart en de brug. De woning is levensloopbestendig door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond.

Oorspronkelijk gebouwd in 1935 maar in sinds 2020 geheel gemoderniseerd en verbouwd. U komt als koper in een gespreid bedje. Alles is zo goed als nieuw. Er is daarbij ook rekening gehouden met de isolatie-eisen van tegenwoordig, getuige het energielabel A.

Indeling: hal, woonkamer met half open keuken en openslaande deuren naar de zonnige tuin, slaapkamer met aangrenzende eigen badkamer, bijkeuken met toilet en achterom. Etage: ruime overloop met mogelijkheid van een hobbyruimte, 3 slaapkamers, inloopkast, (3e) toilet en een 2e badkamer. Verder op het erf: vrijstaande berging met kleine overkapping. Parkeren kan op eigen terrein met de toegang vanaf de Smidte.

Terwispel is een gezellig dorpje met ca. 1000 inwoners, een eigen basisschool en veel sportverenigingen, gelegen op fietsafstand van Gorredijk en het bosrijke Beetsterzwaag. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de A7, tussen Heerenveen en Drachten. Binnen een halfuur bent u in Leeuwarden of Groningen.
We nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2021)
• Keuken met koelkast, combi oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser
• Badkamer begane grond: met inloopdouche, wastafel en 2e toilet
• Badkamer etage: met inloopdouche en dubbele wastafel
• Elektrisch: 8 groepen met aardlekschakelaars en een kookgroep (380)
• Volledig geïsoleerd inclusief isolerende beglazing. Label A.