Omschrijving

Vrijheid, blijheid! Vrijheid is een heel belangrijk goed en laat dat nu ook één van de grote pluspunten zijn bij deze in 1984/85 degelijk gebouwde vrijstaande woning. Heerlijk vrij gelegen, grenzend aan een natuurgebied en met de naaste buren op ruime afstand, maar wel in de nabijheid van de N381 (tussen Drachten en Oosterwolde). Dus wel VRIJ gelegen maar zeker niet AF gelegen. Tel daarbij de sfeervolle, goed onderhouden woning op een ruime kavel van 2800 m² en het plaatje is compleet. Met slaap- en badkamer op de begane grond maar ook nog 3 slaapkamers op de etage. Dus geschikt voor jong én wat ouder.

Indeling: hal, toilet, kelder, woonkeuken (± 14 m²), woonkamer (± 27 m²), badkamer (± 4 m²), slaapkamer (± 9 m²) en inpandige berging (± 17 m²). Etage: overloop met vaste kasten, 2e toilet en 3 slaapkamers (± 7,10 en 13 m²). Verder op het perceel een grote vrijstaande garage met berging en zolder van totaal ca. 52 m² en een veranda van ± 18 m².
Inhoud ± 480 m³, bouwjaar 1984/85, perceel 2800 m².

Donkerbroek heeft veel eigen voorzieningen en is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. De ligging in Noord Nederland in de driehoek Leeuwarden, Groningen, Zwolle is bijzonder gunstig.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
   
Neem uw eigen NVM makelaar mee!        

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV HR (Vaillant 2005), vloerverwarming op de begane grond
• Keuken (1999): met oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer: met douche, bad, wastafelmeubel en designradiator
• Meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Voorzien van dak-, spouw- en vloerisolatie en grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Het huis is aangesloten op de riolering
• 6 zonnepanelen (2013)