Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Sfeervol wonen, tuinieren, genieten, wandelen… waar je voorkeur ook naar uit gaat, hier ben je aan het juiste adres! Gelegen in het gewilde BEETSTERZWAAG, met name bekend vanwege de adellijke geschiedenis, de unieke golfbaan en de vele prachtige bossen. Midden tussen prachtige eeuwen oude eikenbomen, aan de rand van het dorp staat deze in 1990 gebouwde levensloopbestendige vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond én op de etage. Gelegen op een kavel van maar liefst 1.200 m² aan het einde van een doodlopende weg, maar dicht bij de aansluiting naar de A7 tussen Drachten en Heerenveen.

Het energielabel D geeft niet helemaal een juist beeld. Het label is in 2019 afgegeven maar sindsdien zijn 37 zonnepanelen aangebracht en zijn de CV en heteluchtketel vernieuwd. Omdat het label een 10 jaar geldigheid heeft is geen nieuwe aangevraagd, maar het lijkt realistisch dat deze nu beter uit de bus komt.

De ligging in een klein villaparkje, ruimte en heel veel privacy kenmerken de directe omgeving van het huis. De toegangsweg is zelfs niet openbaar, maar is gezamenlijk eigendom van de vijf huiseigenaren.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met schuifpui naar tuin en met half open keuken (totaal maar liefst ca. 54 m²), bijkeuken, slaap/werkkamer (± 6 m²), slaapkamer (± 18 m²) met inloopkast en eigen luxe badkamer. Grote tuin met veel privacy en stenen garage (± 22 m²). Etage: 3 slaapkamers (± 20 m², 14 m² en 14 m²), 2 ruime balkons en een badkamer. Ruime zolder/vliering via vlizotrap bereikbaar.

Het buiten- en tuinleven is sinds 2019 nog mooier en toegankelijker gemaakt door het plaatsen van een prachtige overkapping direct naast de woning.

Het gewilde Beetsterzwaag ligt midden tussen prachtige bossen en heidevelden. Naast de 18 holes golfbaan is Beetsterzwaag ook bekend door de schitterende monumentale panden en tuinen, die minstens drie en een halve eeuw oud zijn en stille getuigen zijn van de rijke adellijke bewoners in de 18e en 19e eeuw. Het dorp heeft diverse voorzieningen: o.a. sportverenigingen, basisscholen, winkels, galerietjes en een supermarkt.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV in combinatie met heteluchtverwarming (2019)
• Platte daken zijn van 2017 en 2013
• In 2019 heeft een tuinrenovatie plaats gevonden, inclusief aanpak terrassen en aanleg van een vuurplaats
• Op de eigen oprit is voldoende ruimte om vier auto’s te parkeren
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016 en 2018
• In 2019 voorzien van 37 zonnepanelen (opbrengst juli 2018 – november 2021: 18,5 Mwh)
• Elektrisch: 9 groepen en 2 aardlekschakelaars + groep voor het zonnepanelensysteem
• Badkamer begane grond: met ligbad, douche, dubbele wastafel, 2e toilet en vloerverwarming
• Badkamer etage: met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet
• Keuken: met koelkast, 5 pits inductiekookplaat, afzuigkap en combi magnetron