Omschrijving

Bouwjaar 2023….

Vier belangrijke garanties:
1. De prijzen staan vast
2. Als je nu koopt wordt er gegarandeerd gebouwd
3. De woningen zijn GASLOOS, dus geen last van de hoge gasprijzen
4. Hoogwaardige kwaliteit
5. Met label A+++ is deze woning zelfs ENERGIENEUTRAAL

Aan de zuidoostzijde van Gorredijk, in het gewilde plan Loevestein, realiseren wij aan de Berend Wapstrastrjitte vier royale vrijstaande woningen met een tuin op het zuidwesten.

Wellicht is dit dé kans om een nieuwbouwwoning aan te kunnen kopen met een zeer gunstig (gasloos!) energieverbruik.
Dit scheelt al snel € 400,- tot € 500,- * in de maandelijkse lasten ten opzichte van een bestaande woning.

* Maandlast besparing kan per situatie verschillen.

GOED NIEUWS:
De bouwprijzen staan vast en dat betekent dat er géén onverwachte financiële verrassingen tijdens het bouwen ontstaan.

Op een bijzondere plek in de woonwijk, omzoomd door groen, worden deze vier unieke woningen gerealiseerd. Door een gezamenlijke beeldtaal vormen ze een eenheid maar door specifieke uitvoeringen ontstaan er verschillende woningen. De woningen zijn uniek doordat in de basis al is gevarieerd met zijbeuken, entreepartijen en dakkapellen. Ook in baksteen kleur is er in de basis verschil gemaakt. Een kenmerkend beeldelement is de erker aan de voorkant. Ook de repetitie van verticale kozijnen en uitstekende penanten geeft de woningen een eigentijds karakter.

Voor deze ruime woningen hebben we enkele opties ontwikkeld die de woningen nog royaler en completer maken. Uiteraard geheel passend in de stijl kan je de woningen:
– verlengen met 1,20 (Let op: nummer 1 & 3 hebben standaard al een verlenging van 1,2)
– voorzien van extra kozijnen
– of levensloopbestendig (bouwnummer 2 & 4) maken.

Eenmaal opgeleverd zullen deze vier woningen een overtuigend voorbeeld vormen van eenheid in verscheidenheid.

Overigens kunt u via ons ook contact met Jeen van Zuiden van Toeck opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen. Hij is Erkend Hypotheek Adviseur en kan, indien gewenst, samen tijdens een inventarisatie gesprek een kosteloze financiële scan maken. Hierbij komt de financiële haalbaarheid aan de orde en de te verwachten maandlasten. Veelal kun je de bestaande (lage) rentecondities van een eventuele bestaande hypotheek meenemen naar een nieuwe situatie. Dit scheelt ook al snel € 400,- tot € 500,- netto per maand ten opzichte van de huidige dagrente. Dit is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Een persoonlijk gesprek is vrijblijvend en verplicht tot niets.

Gorredijk is een levendig dorp met ongeveer 7500 inwoners. Het dorp heeft een gezellig centrum met een groot winkelaanbod en verscheidene restaurants. Genoeg aanbod voor een dagje uit in eigen dorp. Gorredijk heeft daarnaast verschillende basisscholen, een middelbare school, een zwembad en een ruim aanbod aan sportverenigingen. Binnen tien minuten rijd je van Gorredijk de snelweg op, richting Groningen, Heerenveen of de afsluitdijk. Op steenworpafstand van Gorredijk ligt een groot natuurgebied met heide, bos en water. Zo kan je vanuit huis heerlijke wandel- en fietstochten maken en genieten van de Friese natuur.

Wil je graag royaal wonen, met alle voorzieningen in eigen dorp, de snelweg vlakbij én de natuur op steenworpafstand? Kies dan voor wonen aan de Berend Wapstrastrjitte in Gorredijk.

Bouwnummer Woningtype Kaveloppervlakte V.O.N. prijs Status
01 Vrijstaand 511 m2 € 608.400,00 Onder optie
02 Vrijstaand 511 m2 € 629.950,00 Verkocht
03 Vrijstaand 511 m2 € 568.400,00 Beschikbaar
04 Vrijstaand 511 m2 € 629.950,00 Verkocht