Omschrijving

PA-RA-DIJS [heerlijk oord]…
Niet voor niets komen hier regelmatig mensen de tuin met vijver bewonderen, wat een prachtige kleuren, planten en bomen. De woning is gelukkig volledig tuingericht zodat ook vanuit de sfeervolle woonkamer genoten kan worden van de schitterende tuinaanleg. Het totale perceeloppervlakte is 3990 m². Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden van lichte bedrijvigheid aan huis.

Centraal gelegen tussen de plaatsen Drachten, Heerenveen en Oosterwolde. Een hele bosrijke omgeving met diverse wandel- en ruiterpaden. De voorzieningen van Jubbega (o.a.supermarkt, sportaccommodaties, school) zijn slechts enkele kilometers verwijderd net als de basisschool van het streekdorp Hoornsterzwaag.

Indeling: entree, toilet, woonkeuken met aangrenzende tuingerichte serre (met 2x openslaande deuren naar de tuin), corridor naar de eveneens tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, verder zijn op de begane grond 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Etage: bergzolder. Bijgebouw (± 40 m²) met voorzieningen en zolder: geschikt voor kleinschalige bedrijvigheid.

Perceel 3990 m² . Inhoud ± 545 m³. Bouwjaar oorspronkelijk ± 1930, meest recente verbouwingsperiode 2001-2006.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Recentelijk vrijwel geheel buitenom geschilderd
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Atag 1999)
• Deels voorzien van vloerverwarming
• Badkamer (2005) met douche, ligbad, 2e toilet en wastafel
• Keuken (2004, gerenoveerd in 2018) voorzien van vaatwasser, fornuis, magnetron en afzuigkap
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars en een fornuisgroep