Omschrijving

Aan de stille kant van de populaire Schoterlandse Compagnonsvaart gelegen! Met vrij uitzicht aan de voorzijde. Voor de handige koper een mooie uitdaging om weer wat moois van te maken.

Op deze mooie locatie (kavel 2490 m²) staat een eenvoudige vrijstaande woning met grote schuur (± 45 m²). Er valt zeker weer iets moois van te maken! De woning is tot voor kort bewoond geweest en grotendeels nog in vrijwel oorspronkelijke staat. Oorspronkelijk gebouwd in 1900. Indeling: hal, woonkamer met eethoek, dichte keuken, achterom, slaapkamer, douche en toilet. Etage: overloop en 2 slaapkamers.

Centraal gelegen tussen de plaatsen Drachten, Heerenveen en Oosterwolde. Een hele bosrijke omgeving met diverse wandel- en ruiterpaden. De voorzieningen van Jubbega (o.a. supermarkt, bibliotheek, sportaccommodaties en basisschool) zijn slechts enkele kilometers verwijderd net als de basisschool van het streekdorp Hoornsterzwaag.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Punt van aandacht: als u kiest voor verbouw/renovatie blijkt een volledige financiering vaak niet haalbaar. Eigen middelen zijn dan nodig. Informeer bij uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
• Eenvoudige woning, vrijwel ongeïsoleerd
• Keuken met koelkast, vriezer, oven, 4 pits elektrische kookplaat en afzuigkap
• Eenvoudige sanitaire voorzieningen
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Huur boiler
• Overdracht dient plaats te vinden bij notaris Y. Hoekstra & Partners Tilburg
• art. 6.3 (t.a.v. verborgen gebreken) van de NVM koopakte wordt uitgesloten (meer info bij de makelaar)