Omschrijving

NATUUR [een toestand die niet of minimaal beïnvloed is door menselijke activiteit]…
Voor de natuurliefhebbers: Aan de ‘stille kant’ van de Schoterlandse Compagnonsvaart staat deze gelijkvloerse woning met de uitstraling van een woonboerderij. Ideaal voor natuur- en tuinliefhebbers, maar ook voor het houden van kleinvee (hobbymatig). De tuin voelt als een hele eigen plek in de natuur, met een natuurlijke vijver, diverse fruitbomen/struiken (framboos, aalbes, kruisbes, blauwe bes e.d.), maar ook walnoten en tamme kastanjes. De tuin heeft leuke zithoekjes en tevens is er een perceeltje weiland bij. Het totale perceeloppervlakte is 4445 m². Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden van lichte bedrijvigheid aan huis.

Indeling: hal, gang, toilet, ruime tuingerichte living (± 44 m²) met schuifpui, houtkachel en open haard, gezellige woonkeuken (± 10 m²) met landelijke keukenopstelling met AGA fornuis en schouw, badkamer met ligbad, douche en wastafel, 2 slaapkamers (± 9 en 8 m²) in de zijvleugel, vanuit de centrale gang toegang tot bijkeuken met wasmachineaansluiting en kleine kelder, werkkamer/kantoor (± 17 m²), 3e slaapkamer (± 11 m²) met slaapzolder, gang met bedstee (± 7 m²). Verdieping: vliering.

Op het perceel treft u verder een ruime houten garage/schuur (± 31 m²), een bijgebouw (± 37 m²) welke gebruikt wordt als werkplek en ‘buitenkeuken’ met veranda, een dubbele carport en enkele kleine schuurtjes.

Perceel 4445 m² . Inhoud ± 500 m³. Bouwjaar oorspronkelijk ± 1930, meest recente verbouwingsperiode 2001-2006.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Vrijwel volledig geïsoleerd, energielabel C
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha 2014)
• Deels voorzien van vloerverwarming
• Badkamer (2001) met douche, ligbad en wastafel
• Keuken (2001) voorzien van AGA fornuis, verder losse apparatuur
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Toegang naar het perceel is keurig geregeld via een recht van overpad