Omschrijving

Wonen aan de bosrand, deze autoluwe straat doet zijn naam eer aan! Wat een heerlijk plekje in het gewilde Bakkeveen. Op slechts 20 meter van het bos. Kun je moeilijk kiezen tussen Friesland, Groningen of Drenthe? Dan zit je hier ook prima, want het drie provinciën punt is vlakbij.

Dit type 2/1 kap woningen behoort niet voor niets tot de populairste in hun categorie. Geschikt voor zowel jong als (wat) oud(er). In de jaren tachtig degelijk gebouwd met betonvloeren op begane grond en eerste etage. Gelegen aan een doodlopend stukje (voor auto’s) dus lekker rustig.

Indeling: entree, (senioren)toilet, woonkamer met half open keuken, bijkeuken, garage en 2 bergingen. Etage: kleine overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Vlizotrap naar de zolder. Voor de indeling en de maatvoering verwijzen we maar de plattegronden.

Kavel: 232 m². En daarnaast is er nog goed nieuws voor tuinliefhebbers want de woning ligt vrijwel naast een volkstuin waar nog enkele tuinen te huur zijn.

Het dorp Bakkeveen kent een goed voorzieningenniveau met o.a. diverse horecagelegenheden, winkels en een supermarkt. Ook op sportief gebied is er van alles te doen. De ligging van het dorp is zowel centraal als fraai. Een wandeling of fietstocht door de omliggende bossen en andere natuurgebieden zoals het Mandefjild met de Bakkeveense duinen kan vlakbij de woning gestart worden! De prachtige Duurswoudsterheide is eveneens op fiets -of zelfs wandelafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden;
– Keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast
– Badkamer met douche en wastafel, dakraam recent vervangen.
– Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Vaillant 2003)
– Elektrisch: 4 groepen en 2 aardlekschakelaars
– Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld
worden van overdrachtsbelasting