Omschrijving

Leven in de Brouwerij? Kies je voor een leven in de Brouwerij dan kies je voor rustig wonen in een ruime woning zonder auto’s voor je deur. In plaats daarvan een leuk speelveldje.

Deze tussenwoning is zeer ruim! Vanwege de prijsklasse noemen we dit een starterswoning, maar gezien de ruimte (5 slaapkamers!) is het feitelijk een gezinswoning. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en een kunststof dakkapel. De tuinzijde is gelegen aan de Rattelwacht en entreezijde aan de Brouwerij. Gelegen in een kindvriendelijke wijk met voldoende parkeerruimte en nabij alle voorzieningen. Gorredijk ligt ideaal bij de A7 tussen Heerenveen en Drachten.

Indeling: begane grond: entree met toilet, berging, woonkamer met half open keuken (totaal ± 38 m²), bijkeuken/computerruimte (± 4 m²). Diepe tuin met achterom. 1e etage: overloop, 4 slaapkamers (± 5, 7, 11 en 12 m²), badkamer met 2e toilet. 2e etage: overloop, bergruimte en 5e slaapkamer. Door de dakkapel is er extra ruimte gecreëerd. Twee schuurtjes. Inhoud ± 440 m³, perceel 134 m², bouwjaar ca. 1973.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV Combi huur ketel (Remeha 2015)
• Badkamer voorzien van 2e toilet, wastafel en douche
• Grotendeels voorzien van isolerende beglazing
• Keuken: eenvoudig met 4 pits gaskookplaat, verder losse apparatuur
• Elektrisch: 5 groepen
• De topgevels zijn van onderhoudsarm materiaal