Omschrijving

Populair woningtype! En dan ook nog verhuis klaar! Door de prijsklasse noemen we dit starterswoningen, maar gezien de ruimte zijn het feitelijk gezinswoningen. Deze degelijk gebouwde en met smaak gemoderniseerde woning heeft een vaste trap naar de 2e etage met een 4e slaapkamer! Tussen 2006 en 2014 is de woning gemoderniseerd. In die periode is de badkamer, de keuken, de dakkapel, de hal, de zuidgevel en het toilet vernieuwd. Kijk gerust even rond.

De voorzijde is gelegen aan de Burgemeester Selhorststraat. Gelegen in een kindvriendelijke wijk.

Indeling: entree, berging (± 5 m²), uitgebouwde hal met toilet en meterkast, luxe woonkeuken (± 16 m²), tuingerichte woonkamer met openslaande deuren (± 25 m²). Tuin op het zuiden met berging. Etage: ruime overloop, 3 slaapkamers, voorheen 4 (± 16, 12 en 7 m²), ruime moderne badkamer met 2e toilet (± 6 m²). Vaste trap naar 2e etage: bergruimte en 4e slaapkamer (± 11 m²) met dakkapel. Inhoud circa 425 m³, perceel 133 m², bouwjaar 1972.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Atag 2015)
• Badkamer (2006) v.v. 2e toilet, ligbad, wastafelmeubel en douchecabine (2018)
• Luxe keuken (2011) met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, combi magnetron, koelkast, apothekerskast en vaatwasser (2019)
• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• Voorzien van onderhoudsarme gevelbekleding
• Zuidkant voorzien van een groot zonnescherm
• Elektrisch: slimme meter en 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Schilderwerk is in 2018 uitgevoerd