Omschrijving

Voor de verhuur van deze ruime bovenwoning met berging zijn we op zoek naar een nette huurder die voldoet aan de volgende eisen:

1. vast inkomen
2. huisdieren in overleg, alleen na schriftelijke goedkeuring verhuurder
3. geen rokers
4. waarborgsom 875 euro is van toepassing
5. huurcontract minimaal 1 jaar, daarna onbepaalde tijd
6. huurprijs 875 per maand (vooruitbetaling)

Reageer dan via onderstaande link (niet via de button ‘ik ben geïnteresseerd’)

De woning wordt deels met stoffering aangeboden. Verder naar eigen wensen te maken mits gebruik gemaakt wordt van lichte (neutrale) kleuren. Anders in overleg met verhuurder. De huur is exclusief nutsvoorzieningen.

Indeling: Zij-entree, trapopgang, overloop, toilet, woonkamer aan de straatzijde, woonkeuken achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. 2e etage: overloop, 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer met 2e toilet. Achter de woning is een fietsenberging gesitueerd met daarin ook de wasmachine aansluiting. Deze berging wordt gedeeld met een andere woning. Totale woonoppervlakte is circa 129 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Belangstelling?
We nemen uitsluitend volledig ingevulde formulieren in behandeling: vul dit formulier in.

(bellen is niet nodig).