Omschrijving

Een wens van velen: wonen aan het water! Deze knusse starterswoning met ruime schuur is prachtig gelegen aan de Compagnonsvaart, onderdeel van de “Turfroute”. Uiteraard op loopafstand van hartje centrum van Gorredijk. De woning is zeer netjes bewoond maar verdient een modernisatie.

Indeling: hal met trapopgang, woonkamer (± 27 m²), keuken (± 6 m²), bijkeuken (± 6 m²), badkamer (± 3 m ²) en achterom/tuinkamer (± 6 m²). Etage: overloop, 2 slaapkamers (± 9 en 12 m²) en bergruimte. Tuin op het zuidwesten met grote schuur/werkplaats in 2 delen (totaal ± 30 m²). Inhoud ± 280 m³, bouwjaar ± 1963, perceel 175 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken v.v. oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer v.v. toilet, douche en wastafelmeubel
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Elektrisch: 2 groepen en 1 aardlekschakelaar
• Dakbedekking platte dak in 2013 vervangen