Omschrijving

Verrassend!
Je ziet in één oogopslag dat het een prachtige sfeervolle woning is, maar de verrassende ruimte zie je pas als je de moeite neemt om alle foto’s en de plattegronden te bekijken. En dat is de moeite waard!

Wie zoekt naar sfeer en uitstraling kan stoppen met zoeken! Deze zeer sfeervolle woning ligt in het centrum op een ruime kavel van maar liefst 885 m². De woning is in de periode 2001 – 2006 grondig gerenoveerd, geïsoleerd en gemoderniseerd met behoud van sfeer. In die periode is de isolatie aangebracht, de CV aangebracht, het dak vernieuwd en de ruime schuur gebouwd. Een zo goed als instapklare woning dus! Als extra pluspunt mag de tuin met veel privacy genoemd worden. En ook de brede oprit/kavel met extra parkeerplaatsen is een pre.

Indeling: hal, toilet, woonkeuken inclusief opkamer aan de voorzijde (± 40 m²), ruime voorraadkelder, tuingerichte woonkamer (± 38 m²), werkkamer (± 13 m²) en bijkeuken met achterom (± 7 m²). Etage: overloop, badkamer en 4 slaapkamers (± 9, 18, 11 en 14 m²), inloopkast met CV opstelling. Vrijstaande schuur (± 26 m²) met zolder en overkapping, gebouwd in 2006.

Perceel 885 m², inhoud ± 550 m³, bouwjaar oorspronkelijk 1904.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verengingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer: met douche, 2e toilet en dubbele wastafel
• Keuken (2001): v.v. vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Nefit Ecomline ± 2002)
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• In 2004 voorzien van een nieuwe geïsoleerde kap met hergebruik van de pannen
• Schilderwerk buitenom goed bijgehouden, in 2017 is de laatste bijwerkbeurt geweest
• Prima isolatie, gasverbruik slechts 1300 m³ gas (plus gebruik houtkachel)