Omschrijving

Niet voor niets werd dit type woning bij de bouw Type Populair genoemd!
Keurige 2 onder 1 kap woning met bijkeuken en carport op een prima locatie in een kindvriendelijke buurt. De woning uit 1985 beschikt over een ruime achtertuin op het zuiden met veel privacy. Door de hoge gootlijn aan de voorzijde ook veel ruimte op de etage. Met vlizotrap naar de ruime zolder, maar een vaste trap en een 4e slaapkamer zijn mogelijk. De woning is goed onderhouden en keurig bewoond, maar verdient een modernisatie.

Indeling: hal, toilet en woonkamer met aangrenzende keukenruimte (totaal ± 33 m²), bijkeuken en carport met berging. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 8, 10 en 13 m²), badkamer met 2e toilet. Vlizotrap naar ruime zolder. Inhoud ± 360 m³, perceel 280 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer met douche en 2e toilet
• Keuken: eenvoudig maar netjes, geen inbouwapparatuur
• Elektrisch: 4 groepen, 2 aardlekschakelaar
• Goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing
• Verwarming en warm water d.m.v. CV huur ketel (Remeha HR 2019)