Omschrijving

Goed onderhouden 3 kamer appartement nabij het centrum van Gorredijk! Verhuisklaar, dus u kunt er zo in en zelfs op korte termijn als u dat wilt.  Met eigen parkeerplaats, een eigen berging en een ‘zitplek’ op het zuiden. Mooi gelegen aan de rand van het centrum, dus vlak bij de natuur van Lippenhuizen en de winkels van Gorredijk. De huisartsenpraktijk bevindt zich in het naastgelegen gebouw en de apotheek op de begane grond van dit complex. Het appartement is in 2006 opgeleverd, en sindsdien keurig bewoond en onderhouden. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk gebouwd.  
Indeling: entree, hal, 2 slaapkamers (± 15 en 9 m²), ruime badkamer (± 7 m²), toilet, bijkeuken (± 6 m²) en woonkamer met keurige open keuken (± 45 m²). Op de begane grond een eigen (fietsen)berging (± 7 m²) en een eigen parkeerplaats.
Algemeen: bouwjaar 2006, woonoppervlakte ca. 92 m².

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
•    Keuken: v.v. inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser, combi magnetron en afzuigkap
•    Badkamer: met douche en wastafelmeubel
•    Uiteraard volledig geïsoleerd
•     Afgesloten entree met lift en een videofoon-installatie
•    Verwarming en warm water d.m.v. HR combi ketel (Agpo 2006)
•    De gezonde Vereniging van Eigenaren (VVE) zorgt voor het onderhoud, schoonmaken, verzekering, reservering
        e.d.  kosten: € 177,27  per maand
•    Elektrisch: 7 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars
•    Overdracht dient i.v.m. nalatenschap plaats te vinden bij Rispens notarissen te Gorredijk

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.