Omschrijving

Wow wat een sfeer en plekje!

Ontvang € 10.000,– contant bij koop van deze sfeervolle woning, zodat je direct je eigen woonwensen kunt realiseren! De ervaring heeft geleerd dat het soms lastig is om bouwbudget* bij de bank te krijgen. De verkoper is daarom bereid dit op te lossen met een premie.

Aan doorgaand water van de Compagnonsvaart gelegen woonboerderijtje met aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen. De woning is in de jaren 80 vrijwel geheel opnieuw opgebouwd. Ideaal voor mensen die graag in het buitengebied willen wonen.  De woning ligt aan een rustig deel van een stille weg met aan het eind een fietspad door de prachtige omgeving. De auto kunt u parkeren op eigen grond.
Indeling: zijentree, hal, woonkamer aan waterzijde met vloer verwarmde plavuizen (ca. 31 m²), woonkeuken met inbouwapparatuur (± 17 m²), dichte hal met daarin trapopgang en doorgang naar badkamer met douchecabine en hangend toilet. Eerste verdieping: overloop en 2 slaapkamers (± 9 en 6 m², met meer vloeroppervlakte).
Inhoud ± 310 m³, perceel ± 272 m² en (her)bouwjaar 1980.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een kleine supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
•     Dubbel glas in 2001 en CV ketel 2000
•    Keuken met inbouwapparatuur, afzuigkap, kookplaat, oven en vaatwasser
•    Badkamer met douchecabine en hangend toilet
•    Het dak van de woning is in 2011 vernieuwd
•    De woning heeft deels vloerverwarming
•    Grotendeels dubbel glas
•    Voorzien van kunststof dakgoten
•    Schilderwerk is uitgevoerd in 2017

* Bouwbudget naar eigen inzicht van koper te besteden. De betonvloer van de woning is in het verleden verzakt, wil je dat vlak hebben dan zijn er diverse mogelijkheden. Meer info bij de makelaar. De huidige eigenaren hebben dit feit in 2003 geaccepteerd en er heerlijk gewoond. Je mag het bouwbudget ook besteden aan een modernere keuken of badkamer.