Omschrijving

Mooie kans voor starters in Lippenhuizen! In het centrum van Lippenhuizen staat deze sfeervolle half vrijstaande woning met uitstraling en met een diepe, zonnige tuin. De woning is in de periode 2014/2015 gemoderniseerd en o.a. voorzien van een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming en plavuizen in de woonkamer en een nieuwe keuken. Door het behoud van het balkenplafond en de paneeldeuren is de sfeer behouden gebleven. Bijna geheel voorzien van isolerende beglazing.

Indeling: hal, toilet,  woonkamer (± 29 m²), moderne open keuken (± 7 m²), achterom en een ruime, maar lage schuur (± 24 m²). Etage: van de oorspronkelijke 3 slaapkamers zijn momenteel 2 gemaakt (±  17 en 6 m²) en een kleine doucheruimte. De ruime zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Inhoud ± 270 m³, perceel 262 m², bouwjaar ± 1925.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool en kinderopvang. Verder een rijk verengingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.
 
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!

 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Remeha 2015)
  • Badkamer met douche
  • Keuken (2015) met inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en apothekerskast
  • Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
  • Bijna geheel voorzien van isolerende beglazing
  • Begane grond voorzien van geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming