Omschrijving

Wat verrassend ruim! Deze oorspronkelijk in 1880 gebouwde woning heeft veel te bieden: prima onderhouden, moderne keuken, veel ruimte, besloten tuin, ruime kavel (± 600 m²) en een ruime schuur.

Indeling: entree, woonkamer (± 35 m²), sfeervolle woonkeuken (± 24 m²), moderne badkamer, toilet, inloopkast, bijkeuken (± 13 m²) en ruime garage/schuur (± 37 m²). Etage: 3 riante slaapkamers (± 16, 17 en 20 m²). Inhoud ± 450 m³, perceel 598 m², bouwjaar ± 1880 (renovatie vanaf 1990 en vanaf 2012).

Lippenhuizen is een gezellig dorp met verschillende basisvoorzieningen, waaronder een kleine supermarkt met slijterij en postagentschap, een cafetaria/eetgelegenheid, een basisschool en een kinderopvang. Het dorp kent een rijk verenigingsleven. En ligt centraal in Noord-Nederland, in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. Ook vindt u er de Compagnonsfeart, die onderdeel uitmaakt van de beroemde Friese Turfroute. Deze vaarroute, met aanlegplaats in Lippenhuizen, verbindt de wateren van Zuid-Oost Friesland met die van Nationaal Park De Alde Feanen.

De plaats Gorredijk, met onder andere een rijk winkelaanbod, meerdere supermarkten, een middelbare school, sportscholen en een zwembad, ligt op slechts drie kilometer afstand. In de bossen van het nabijgelegen Beetsterzwaag is het heerlijk wandelen en fietsen. Er bevinden zich daar ook verschillende moutainbikeroutes. In acht minuten bent u op de snelweg A7 Groningen – Heerenveen. Leeuwarden en Groningen zijn binnen een half uur bereikbaar, Assen binnen veertig minuten, Zwolle binnen vijftig minuten.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2012): met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron, vaatwasser en close in boiler
• Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Tevens 3 fasen aanwezig voor opladen elektrische auto
• Badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel, douchecabine en ligbad
• Verwarming en warm water dmv Nefit cv combi ketel (2011)
• Voorzien van dakisolatie, dubbel glas en wand isolatie
• Het pand is sinds de jaren 90 voorzien van nieuwe goten (1998 en 2001), nieuwe kozijnen (1994/1995) en deels een
nieuwe buitenmuur (± 1987)