Omschrijving

UNIEK: vrijstaand wonen midden in Lippenhuizen op een kavel van maar liefst 1711 m²! Zeer geschikt voor de tuin- en/of dierenliefhebber en bovendien vanuit de tuin vrij zicht over de weilanden. Zelfs het houden van een pony of paard is mogelijk: er is een gedraineerde buitenbak en materiaal voor een paardenbox aanwezig. De woning is oorspronkelijk ruim 100 jaar oud maar uiteraard inmiddels geheel gemoderniseerd. Vanaf 2011 zijn de laatste modernisaties uitgevoerd: CV ketel en 2e toilet (2011), uitbouw en keuken (2014) en toilet en badkamer (2017).

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een kleine supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verengingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Indeling: hal, woonkamer (± 29 m²), eethoek en keuken (± 19 m²), badkamer (± 5 m²), toilet, bijkeuken, garage (± 26 m²) met aan beide kanten een carport. Tuin/weiland op het zuiden en groot overdekt terras. Etage: ruime overloop met vaste kast, 2e toilet en 3 slaapkamers (± 9, 9 en 7 m²). Inhoud ca. 360 m². Perceel 1711 m². Bouwjaar ± 1900

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha 2011)
• Elektrisch: 9 groepen en 2 aardlekschakelaars (slimme meter)
• Keuken (2014) v.v. combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en groot fornuis met oven en
5 pits gaskookplaat
• Badkamer (2017) v.v. douche, wastafelmeubel en designradiator
• Eén carport is eenvoudig om te bouwen tot paardenbox (materiaal aanwezig) en er is een gedraineerde buitenbak