Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op maandag 13 en dinsdag 14 juni 2022.

Instapklaar! Mooie kans om gemoderniseerd en gelijkvloers te wonen! Deze rustig gelegen vrijstaande bungalow staat in een zeer gewilde buurt aan de rand van het centrum en in de nabijheid van de voorzieningen van Gorredijk. Vanaf 2020 is de woning geheel gemoderniseerd: keuken, badkamer, toilet, vloerverwarming, drempelloze pvc vloer, geïsoleerd plat dak, stucwerk, plafonds met spotjes, vloerisolatie, tuinaanleg…eigenlijk is alles hier al voor u gedaan. Extra pluspunt zijn de 12 zonnepanelen, daardoor een lage energierekening! Met energielabel B. Met recht een instapklare woning.
De ligging is heerlijk rustig in een hofje. Dichtbij alle voorzieningen (zwembad, sportcentrum, winkels), maar ook aan de rand van het dorp. Ideaal toch!
Voor indeling en maatvoering verwijzen we naar de plattegronden en de uitgebreide fotopresentatie (inclusief virtuele 3D tour).

Perceel 607 m², bouwjaar 1976.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet onderwijs). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, deze ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2020) met 6 pits inductie kookplaat (2017), afzuigkap, combi magnetron, long fresh koelkast
en vaatwasser
• Badkamer (2020) met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel
• Verwarming (vloerverwarming geheel) en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (AWB 2010)
• Elektrisch: 10 groepen en 3 aardlekschakelaars
• Platte dak is in 2020 v.v. nieuwe dakbedekking én isolatie (3,5 R Waarde)
• Waterontharder aanwezig
• De bungalow is vrijwel geheel opnieuw gestuct in 2020
• Twee opritten: één voor de auto en één voor bijvoorbeeld een camper
• Voorzien van 12 zonnepanelen (capaciteit 325 Wp per stuk), vloerisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing,
huidige energielasten slechts € 70,00 per maand (mede door gebruik houtkachel)