Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen belangstellenden vanaf maandagmiddag 13 september alleen nog op de reservelijst geplaatst worden. Geef uw gegevens a.u.b. door via de mail, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen.

Wat een heerlijke vrije ligging in deze gewilde woonwijk. Deze vrijstaande woning is in 2008 gebouwd op een mooie locatie aan een vijver en aan het eind van een voor auto’s doodlopend weggetje. De woning heeft een bijzonder fraaie uitstraling door het speciale metselwerk en de zinken deklijsten. Badkamer en keuken zijn uitgevoerd in neutrale kleuren en de open keuken heeft openslaande deuren naar de tuin. De vrijstaande garage is met een oppervlakte van ca. 35 m² heerlijk ruim en heeft een elektrische deur en een krachtstroomaansluiting.
Deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Heeft u de geschikte woning voor de verkoper? Dan is inruil ook zeker bespreekbaar. De voorkeur gaat daarbij uit naar een woning in een straal van 10 kilometer rond Nij Beets met een maximale koopsom van € 275.000,–.

Aangezien verkoper nog op zoek is naar een andere woning dienen belangstellenden rekening te houden met een opleveringstermijn die op zou kunnen lopen tot maximaal 9 maanden. Bij een eventuele (in)ruil is de opleveringsdatum uiteraard soepel in overleg in te vullen

Indeling: ruime hal met toilet en trapopgang, woonkamer met open keuken (totaal ± 54 m²), bijkeuken (± 5 m²) en vrijstaande houten garage (± 35 m²). Etage: 3 slaapkamers (± 9, 10 en 19 m²), stookruimte en een complete badkamer (± 5 m²). Vlizo trap naar de zolder.

Inhoud ± 480 m³, perceel 560 m², bouwjaar 2008.

Nij Beets is een gezellig dorp aan het Polderhoofdkanaal met o.a. twee basisscholen, kleine supermarkt, sportverenigingen en openlucht zwembad. Gelegen nabij fraaie natuurgebieden en op korte afstand van de A7 en de vele voorzieningen van Drachten. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uur bereikbaar!

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. heteluchtverwarming (Brink 2008)
• Warm water d.m.v. Intergas combi ketel (2008)
• Keuken (2008) met vaatwasser (2020), combimagnetron, koelkast, vriezer, 5 pits-gaskookplaat, afzuigkap,
‘magic corner’ en granieten blad
• Badkamer (2008) v.v. 2e toilet, ligbad, douche en wastafelmeubel
• Elektrisch: 7 groepen met aardlekschakelaars en krachtstroom.
• Vrijstaande houten garage met krachtstroom en elektrische deur
• Goed geïsoleerde VDM houtskeletbouw woning, energielabel A
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht (afhankelijk koopsom) eenmalig vrijgesteld
worden van overdrachtsbelasting