Omschrijving

Buitenkans voor de handige starter!
Maar je bent ook welkom als handige herstarter of doorstarter….
In deze prijsklasse komen niet zo vaak (meer) kansen voorbij in Langezwaag.

Deze hoekwoning heeft meer ruimte dan de voorgevel doet vermoeden! De woning is ruim genoeg voor een gezin. Aan de achterzijde heeft de woning een hoge gootlijn, waardoor de woning verrassend ruim is.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken (39 m²), bijkeuken (3 m²), berging (10 m²). De tuin op het zuiden is via de achterom bereikbaar. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 11, 11 en 9 m²), kleine badkamer en een naastgelegen berging welke de mogelijkheid biedt om de badkamer uit te breiden. Inhoud ± 360 m³, woonoppervlakte ± 106 m², perceel 225 m², bouwjaar ± 1978.

Langezwaag is een gezellig dorp tussen Heerenveen en Gorredijk. De basisschool is op loopafstand. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen zijn dichtbij. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. lease Intergas cv combi ketel (2010)
• Afkoop leasecontract CV kost circa 500 euro
• Badkamer met douche en wastafel
• Begane grond grotendeels voorzien van dubbel glas, etage enkel glas
• Eenvoudige keuken zonder inbouwapparatuur
• De achtergevel en de zijkanten van de dakkapel zijn in 2016 voorzien van nieuw hout
• Schilderwerk buitenom is in 2016 uitgevoerd