Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op woensdagmiddag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 april 2022.

Om teleurstellingen te voorkomen maken we u er op attent dat een voorbehoud van verkoop eigen woning minder kans zal maken. Overleg a.u.b. eerst even met uw hypotheekadviseur of uw eigen makelaar. Sommige bieders denken dat hun eigen woning verkocht moet zijn voordat ze een hypotheek kunnen krijgen. Dat is niet altijd het geval. Vraag naar de mogelijkheden m.b.t. een overbruggingsfinanciering. Als dat kan is een voorbehoud verkoop eigen woning niet nodig.

Let op! Dit is zeker geen standaard twee onder één kap woning. Deze woning heeft een paar hele mooie extra’s te bieden. Te beginnen met het plekje: één van de meest geliefde straatjes van de wijk tegenover een speelveldje. De Hage is een doodlopend straatje en daardoor extra kindvriendelijk! Verder heeft de woning door de uitbouw aan de achterzijde aanzienlijk meer ruimte dan de voorgevel doet vermoeden. De garage en carport zijn ideaal en zorgen in de achtertuin voor een verrassende privacy. Bekijk de plattegrond maar eens rustig en maak dan snel je afspraak voor een bezichtiging.

Indeling: entree, toilet, woonkamer met doorgang naar de woonkeuken (totaal ± 48 m²), ruime bijkeuken (± 10 m²), grote garage en carport, Etage: 3 slaapkamers, complete badkamer. 2e etage: overloop met CV ruimte en 4e slaapkamer. Perceel 420 m², bouwjaar 1992.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 5 groepen, 2 aardlekschakelaars, kookgroep
• In 2021 zijn de platte daken vernieuwd (dakbedekking) evenals de lichtkoepels en de boeidelen, door een aannemer
• Geheel goed geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen
• Warm water d.m.v. huur badgeiser
• Verwarming d.m.v. Hetelucht ketel (1992) met onderhoudscontract
• Badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel
• Keuken (2000): vaatwasser (Siemens nov. 2019), koelkast (Bosch 2011), vriezer, inductiekookplaat (Bosch dec. 2017)
  en afzuigkap
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting