Omschrijving

Unieke ligging in een gewilde, rustige woonwijk met aan de achterzijde vrij uitzicht! Op een ruime kavel van 415 m² aan de rand van Gorredijk staat deze goed onderhouden twee onder één kap  woning. De voormalige garage is verbouwd tot werkkamer en op de etage zijn twee slaapkamers samengevoegd tot één hele grote. Beide wijzigingen kunnen uiteraard ook weer ongedaan gemaakt worden. De diepe tuin op oosten grenst aan een brede sloot en een weiland.
Indeling: entree, toilet, woonkamer (± 28 m²), eetkamer (± 12 m²), keuken (± 10 m²), bijkeuken (± 13 m²) en werkkamer (± 11 m²). Etage: overloop, 2 (voorheen 3) slaapkamers (± 10 en 17 m²) en een badkamer. Zolder. Inhoud ± 400 m³, perceel 415 m², bouwjaar 1973.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:

  • Elektrisch: slimme meter, 8 groepen en 3 aardlekschakelaars
  • Badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet
  • Keuken eenvoudig met oven, gaskookplaat en afzuigkap
  • Verwarming en warm water d.m.v. Wolf zonne combinatie uit 2011 met 8 zonnecollectoren en 1000 liter boiler
  • Grotendeels voorzien van isolerende beglazing, deels HR++, vloerisolatie (Drowa chips), dak- en muurisolatie. Energielabel C
  • Het meeste schilderwerk buitenom is in 2016 uitgevoerd