Omschrijving

Wonen in één van de meest gewilde wijken van Gorredijk! Gelegen aan de rand van het centrum, dus alle voorzieningen op loopafstand. Deze ruime en netjes onderhouden geschakelde woning uit 1973 is sinds 2014 grotendeels gemoderniseerd. De woning heeft 3 slaapkamers en een inpandige garage. Ook eenvoudig geschikt te maken voor senioren met een mogelijkheid van slaap- en badkamer op de begane grond.

Indeling: ruime hal, toilet, woonkamer (± 39 m²), keuken (± 9 m²), garage (± 21 m²) en een prachtige overkapping (± 17 m²) in de tuin. Etage: 3 slaapkamers (± 7, 11 en 16 m²), badkamer (± 5 m²) en veel bergruimte. Inhoud ± 465 m³, perceel 420 m², bouwjaar ± 1973.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha 2014)
• Elektrisch: 5 groepen, krachtgroep en 1 aardlekschakelaar
• Badkamer (2018): met dubbele wastafel, douchecabine en 2e toilet
• Keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Voorzijde in 2018 voorzien van een nieuwe en bredere kunststof dakkapel
• Geheel voorzien van isolerende beglazing