Omschrijving

Wonen in één van de meest gewilde wijken van Gorredijk! Gelegen aan de rand van het centrum, dus alle voorzieningen op loopafstand. Deze ruime en netjes onderhouden geschakelde woning uit 1973 is sinds 2002 voorzien van een open keuken en in 2012 van een nieuwe badkamer. In 2018 is de CV ketel vernieuwd. De woning heeft 3 slaapkamers en een inpandige garage. Ook eenvoudig geschikt te maken voor senioren met een mogelijkheid van slaap- en badkamer op de begane grond. Er is een traplift aanwezig.

Indeling: ruime hal, toilet, woonkamer met open keuken (± 48 m²), werkkast, inpandige garage (± 21 m²) en tuin met achterom en tuinhuisje. Etage: 3 slaapkamers (± 7, 11 en 16 m²), badkamer (± 5 m²) en veel bergruimte. Inhoud ± 465 m³, perceel 415 m², bouwjaar ± 1975.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha, nov. 2018)
• Badkamer (2012): met wastafel, douche en 2e toilet
• Keuken (2002): v.v. koelkast/vriezer, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• Traplift aanwezig
• Begane grond én verdiepingsvloer van beton/steen.