Omschrijving

De krent uit de pap’ [schaarse, aantrekkelijke, aangename zaken van de markt] 
 
De wachttijd op nieuwbouw kun je overslaan! Deze halfvrijstaande woning met garage is in 2017 gebouwd en is dus instapklaar. Hier komt u in een gespreid bedje!
 
Ga er maar even voor zitten: Uitstekend geïsoleerd, label A, zonnepanelen, ruime kavel met mogelijkheid van uitbreiding, tuin op het westen. Veel ruimte in de woning. De woning is een combinatie van betonskelet en houtskelet bouw. Dat wil zeggen: betonvloeren op de begane grond en eerste etage (mét vloerverwarming), gemetselde zijgevels en houtskelet voor- en achtergevel.  
Indeling: hal, toilet, woonkamer met inloopkast en moderne open keuken (totaal ± 39 m²), bijkeuken (± 4 m²), aangebouwde garage (± 17 m²) en vrijstaande berging met overkapping. Etage: overloop, badkamer en 3 slaapkamers (± 16, 10 en 8 m²). Vaste trap naar de 2e etage: mogelijkheid 4e slaapkamer (± 15 m²).
 
Inhoud circa 415  m³, woonoppervlakte ± 122 m² perceel* 378 m², bouwjaar 2017.
 
Hier treft u een kant en klare woning in een gezellig dorp tussen Heerenveen en Gorredijk. De basisschool is op loopafstand. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen zijn dichtbij. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!
 
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water door middel van CV combi ketel (Nefit 2017)
  • Vloerverwarming op de begane grond en eerste etage
  • Elektrisch: 9 groepen, 2 aardlekschakelaars en een kookgroep
  • Extra pluspunt: 16 zonnepanelen (november 2019)
  • Keuken met afzuigkap, 5 pits inductie kookplaat (2019), koelkast, vaatwasser en oven/magnetron
  • Uitstekend geïsoleerd! Energielabel A.
  • Badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, en douche
  • Kavel* kan uitgebreid worden met 162 m² snippergroen (meer info bij de makelaar)