Omschrijving

EXCLUSIEF [als iedere uitkomst of mogelijke waarde in slechts één klasse past]…

Hoewel eigenlijk alleen een rondleiding ter plaatse een juist beeld geeft, zetten we hier alvast de pluspunten voor u op een rij:
+ prachtige landelijke locatie met heel veel privacy en toch slechts 1,5 km van hartje centrum
+ schitterende parkachtige tuin
+ kavel 2,2 hectare
+ exclusieve uitstraling i.c.m. met bijzonder veel ruimte (woonoppervlakte 483 m², inhoud 1750 m³)

In de huidige transparante tijd doen wij er ook niet moeilijk over om een punt van aandacht te benoemen; de meeste belangstellenden zullen een modernisering uit willen (laten) voeren. Eind jaren 70 is de gehele woonboerderij grotendeels gerenoveerd en opgebouwd. De materiaalkeuzes zijn echter van hoge kwaliteit.

Sinds enkele jaren is de Leijen alleen voor fietsers en wandelaars een doorgaande weg. Verder wordt de weg vrijwel alleen gebruikt voor bestemmingsverkeer. De nabijgelegen rondweg is uit het zicht en geeft geen enkele overlast.

De huidige indeling is in overleg met een architect tot stand gekomen en blijkt uit de ervaring zeer prettig qua bewoning: hal, garderobe, toilet, tuingerichte woonkamer met living, eethoek en TV hoek met elkaar verbonden, woonkeuken, bijkeuken, werkkamer. In het voorhuis: kelder, riant kantoor, slaapkamer met aangrenzende ruime badkamer en saunaruimte en technische ruimte. Etage: overloop, 3e toilet, badkamer, 4 slaapkamer en een multifunctionele ‘feestruimte’. Zolder.
Voor de maatvoering per ruimte verwijzen we naar de plattegronden.
Bijgebouw 1: dubbele garage en werkplaats (geheel in spouw gebouwd en voorzien van zolder), extra garage (voormalige binnenplaats) en 2 stallen.
Bijgebouw 2: berging in twee delen voor tuingereedschap en (zit)maaier e.d.

Fantastische tuin met vijverpartij en glooiing. In de tuin is een sproei-installatie verwerkt.

Het geheel is bereikbaar via een eigen oprit met automatisch afsluitbaar toegangshek.
Voor een bezichtiging doen we graag het hek voor u open!

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.