Omschrijving

Dé ideale combinatie: een vrijwel nieuwe woning (2010) op een schitterend landelijk plekje (kavel 5025 m²). Onderhoudsarm en energiezuinig, hoe leuk is dat? Ideaal voor paardenliefhebbers en tuinliefhebbers. Met een riante loods/stal van 84 m² met zolder.

De Leijen is van oudsher één van de meest gewilde straten van Gorredijk, zeker sinds het autoluw is. Sinds enkele jaren is de Leijen alleen voor fietsers en wandelaars een doorgaande weg. Verder wordt de weg vrijwel alleen gebruikt voor bestemmingsverkeer. Op de fiets ben je in een paar minuten in het dorp. Dus wel de voordelen van de voorzieningen van Gorredijk, maar ook de rust van het buiten wonen.

De nabijgelegen rondweg is uit het zicht en buiten gehoorafstand. Om u te overtuigen van het feit dat het naastgelegen autosloopbedrijf geen overlast geeft bent u van harte welkom om dit in de woning, de tuin of vanuit het weiland zelf te ervaren!

Indeling: hal, toilet, sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel en aangrenzende open woonkeuken (totaal ± 56 m²) met openslaande deuren en fraai uitzicht op de achtertuin, ruime bijkeuken (± 12 m²). 1e etage: overloop, ruime badkamer, 3 slaapkamers (± 14, 9 en 9 m²). 2e verdieping: via vlizotrap naar zolderberging.

Perceel 5025 m², inhoud 490 m³, bouwjaar 2010.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken met vaatwasser, koelkast, combi-oven, 5-pits inductiekookplaat en afzuigkap
• Woning is voorzien van vloerverwarming
• Energielabel A, dus lage stookkosten
• Tuin met privacy en meerdere sfeervolle terrassen met overkapping en voorzien van een beregeningssysteem
• Woning is voorzien van kunststof kozijnen
• Badkamer: met dubbele wastafel, jacuzzi, hangtoilet en douchecabine