Omschrijving

Mooie kans om gelijkvloers te wonen, maar ook om met een gezin te wonen op een ruime kavel. De woning is wat dat betreft voor meerdere doelgroepen geschikt. De ligging is lekker rustig op slechts een paar honderd meter van de prachtige natuur in het buitengebied van Opsterland.

Sinds 2014 zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: nieuw dakbeschot (geïsoleerd) met een klein deel nieuwe dakpannen, vloerisolatie, muurisolatie, schilderwerk (binnen en buiten), geheel dubbel glas, deels nieuwe kozijnen, tuinaanleg, deels voegwerk en geïmpregneerd, nieuwe meterkast, bijkeuken geïsoleerd (m.u.v. dak) en een professioneel rookkanaal voor een houtkachel aangebracht.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 36 m²) met aangrenzende keuken (± 9 m²), slaapkamer (± 14 m²), doucheruimte, ruime bijkeuken (± 10 m²), werkplaats (± 7 m²), dubbele carport, vrijstaande schuur (± 23 m²). Etage: grote overloop, 2 slaapkamers (± 14 en 18 m²).

Perceel 920 m², bouwjaar oorspronkelijk 1971.

Hemrik is een gezellig dorp met o.a. een basisschool, multifunctioneel centrum en openlucht natuurzwembad, ijsbaan en ‘de fraaie Witte Kerk’ een culturele ontmoetingsplaats. Hemrik is gelegen in de nabijheid van veel natuurgebieden en de Compagnonsvaart, bekend van de Turfroute. De buurdorpen Gorredijk en Beetsterzwaag vormen een prima aanvulling voor wat betreft het voorzieningenniveau. Hemrik wordt omringd door bijzonder fraaie natuurgebieden zoals de uitgestrekte bossen rondom Beetsterzwaag, Olterterp, Wijnjewoude en Bakkeveen. Ook de golfbaan van Beetsterzwaag is nabij.

Neem uw eigen NVM makelaar mee

Bijzonderheden:
• Keuken met kookplaat, koelkast/vriezer, vaatwasser (2020), combi-oven en afzuigkap
• Badkamer met douche en wastafelmeubel
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2012)
• Elektrisch: 9 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Hemrik is goed bereikbaar via de N381 en daardoor een prima uitvalsbasis richting Assen, Drachten,
Heerenveen, Leeuwarden en Groningen.
• De Witte Kerk Hemrik is een sfeervol en bijzonder gebouw uit 1739. Sinds de restauratie in 2002 is de Witte Kerk
een culturele ontmoetingsplaats.
• Kopers jonger dan 35 jaar hebben éénmalig recht op vrijstelling van overdrachtsbelasting