Omschrijving

De spectaculaire zonsondergangen krijgt u er gratis bij! De zonsopkomst ook!
Midden tussen de weilanden, maar toch niet afgelegen. Mooier wordt het niet…    
    
Deze bijzondere verrassende woning ligt op ruim 270 meter van de weg met prachtig zicht op de eigen tuin en de agrarische gronden rondom. De kavel van maar liefst 7280 m² is bereikbaar via een eigen oprit (ruim 2000 m²). Het woonoppervlak is 180 m². De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 30, maar in de loop der jaren gemoderniseerd en sinds kort vrijwel geheel onderhoudsarm (kunststof kozijnen) en energiezuinig (gasloos!). De 36 zonnepanelen maken het nog aantrekkelijker.

Het geheel is extra aantrekkelijk vanwege het 72 m² grote bijgebouw en het gezellige tuinhuis van 21 m². Door de indeling met een badkamer en een slaapkamer op de begane grond en nog 4 slaapkamers op de etage geschikt voor jong en oud. Op de begane grond is eenvoudig een tweede slaapkamer te realiseren, die ruimte is ook prima geschikt voor kantoor/praktijk aan huis. Het plekje geeft heel veel privacy en dat op slechts enkele kilometers van de A7. Daardoor een uitstekende bereikbaarheid terwijl u midden in de natuur woont, u bent zo in Drachten, Heerenveen, Assen, Leeuwarden en/of Groningen.

Indeling: hal, opkamertje, kelder, woonkamer (± 24 m²), nieuwe woonkeuken (± 25 m²), badkamer en toilet, achterom/bijkeuken, slaapkamer (± 29 m²). Etage voorhuis: overloop met bergruimte en 2 slaapkamers (± 9 en 7 m²). Etage achter te bereiken via vlizotrap: overloop met toilet, 2 slaapkamers (± 12 en 14 m²). Een vaste trap is mogelijk. De tuin geeft naast veel privacy ook mogelijkheden om lekker te relaxen met een zelfgebouwd zwembad, een jacuzzi en een kleine sauna.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM Makelaar mee.

Bijzonderheden:
• Badkamer met douche en wastafel
• Keuken (2019) met bora afzuigkap, inductiekookplaat, zelfreinigende oven, quooker, oven/magnetron, vaatwasser,
  koelkast en vriezer
• Verwarming d.m.v. infrarood vloerverwarming
• Warm water d.m.v. elektrische geiser
• In 2007 is het platte dak boven de keuken vervangen
• De woning is aangesloten op een septic tank (zonder problemen)
• Glasvezel is aangelegd, koper kan zich aanmelden als nieuwe gebruiker