Omschrijving

Wat een schitterend plekje midden tussen de weilanden. Deze riante woning mét loods ligt op ruim 60 meter van de (doorgaande) weg, De Plasse met prachtig zicht op de eigen tuin met vijver. Vanuit de woonkamer zicht over de weilanden en natuur.
De kavel is 4410 m² en het woonoppervlakte maar liefst 166 m². Een prachtige gelegenheid voor het houden van kleinvee op een mooi afgescheiden grasveld met een abc hekwerk. Het geheel is extra aantrekkelijk vanwege de 100 m² grote loods, welke met spouwmuren gebouwd is in 1999.

De optie bestaat om tot 1000 m² meer grond bij te kopen. Tussen de afbeeldingen staat een voorbeeld van deze optie. Mocht u hier belangstelling voor hebben, vraag dan bij de makelaar om meer informatie.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 30, maar in de jaren 90 verbouwd en in 2007 uitgebouwd met een slaapkamer op de begane grond. Door de indeling met een badkamer en een slaapkamer op de begane grond en nog 4 slaapkamers op de etage geschikt voor jong en oud. Op de begane grond is eenvoudig een tweede slaapkamer te realiseren, die ruimte is ook prima geschikt voor kantoor/praktijk aan huis. Het geheel is degelijk gebouwd en onderhouden, maar modernisatie is voor velen waarschijnlijk wenselijk.
 
Het plekje geeft heel veel privacy en dat op slechts enkele kilometers van de A7. Daardoor een uitstekende bereikbaarheid terwijl u midden in de natuur woont, u bent zo in Drachten, Heerenveen, Assen, Leeuwarden en/of Groningen.
 
Indeling: entree, hal, toilet, woonkeuken (± 19 m²) met aangrenzende woonkamer (± 32 m²), met opkamertje (± 5 m²), kelder, werkkamer (± 12 m²), slaapkamer (± 24 m²) en eenvoudige badkamer. Etage: overloop met vaste kasten, 4 slaapkamers (± 17, 11, 9 en 9 m²), bergruimte. Vlizotrap naar de zolder. De tuin heeft prachtige hoekjes, maar ook fruitbomen (peer en pruim) en een mooie knusse overkapping.
 
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
 
 
Bijzonderheden:

  • Elektrisch: 10 groepen met aardlek en krachtstroom
  • Badkamer met douche, dubbele wastafel en 2e toilet
  • Keuken met vaatwasser, magnetron, koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
  • Verwarming en warm water d.m.v. CV combi huurketel (Remeha 2009)
  • Woonkamer v.v. massief Amerikaans eiken vloer
  • De woning is in 2018 buitenom professioneel geschilderd
  • De woning is aangesloten op een septic tank (zonder problemen)
  • Glasvezel is aangelegd, koper kan zich aanmelden als nieuwe gebruiker