Omschrijving

Prachtige locatie in landelijke omgeving met fraai uitzicht over de landerijen
Deze vanaf 1996 grotendeels vernieuwde woonboerderij in het gewilde buitengebied van Langezwaag is ideaal voor tuin-, dieren- en natuurliefhebbers én voor iedereen die op zoek is naar ruimte. Want aan ruimte is er geen gebrek! Zo zijn er alleen op de begane grond al 3 zeer ruime slaapkamers. En de inpandige schuur met werkplaats en hoge elektrische deur is o.a. zeer geschikt voor het stallen van uw caravan/camper of boot.  De bereikbaarheid is prima, net buiten het dorp Langezwaag, tussen Heerenveen en Gorredijk. 
Indeling: hal, woonkamer (± 36 m²), kelder, keuken (± 21 m²), werkkast, oude doucheruimte, nieuwe badkamer (± 14 m²), toilet met urinoir, 3 slaapkamers (± 16, 23 en 24 m²), inloopkast, bijkeuken (±10 m²) en inpandige garage met werkplaats. Etage (nog in oorspronkelijke staat): overloop, 4 slaapkamers (± 5, 5, 8 en 8 m²). Op het erf staan diverse bijgebouwen, zoals garage, schuur, kapschuur, houtopslag en een kas.
 
Kavel 3.850 m², bouwjaar oorspronkelijk ca. 1910.
 
Langezwaag is een gezellig dorp tussen Heerenveen en Gorredijk. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen zijn dichtbij. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!
 
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming doormiddel van huur CV ketel (ATAG ± 2014)
  • Elektrisch: slimme meter, 6 groepen en aardlekschakelaar
  • Keuken (± 2005) met combi magnetron, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser
  • Badkamer (± 2014) met inloopdouche, bubbelbad, dubbel wastafelmeubel, toilet, mechanische ventilatie, designradiator en vloerverwarming
  • Aangesloten op riolering
  • Buitenmuren zijn deels opnieuw gevoegd en geimpregneerd (voorzijde en westkant) en de achtermuur is vernieuwd
  • Buitenschilderwerk 2018
  • Het dak is deels nog voorzien van asbesthoudende platen
  • Deels voorzien van nieuwe kozijnen en kunststof goten