Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur per mail. We verzamelen eerst de reacties, zodat we daarna een planning kunnen maken voor de bezichtigingen. De Bezichtigingen worden ingepland op vrijdag 15 oktober 2021.

Buitenkans! In een gezellig dorp met diverse voorzieningen en op fietsafstand van Heerenveen staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met garage, 4 slaapkamers én een werkkamer. Om nog enkele pluspunten te noemen: gewilde buurt, goed geïsoleerd, uitbouw bijkeuken en garage en opbouw op de bijkeuken en garage, een tuin met privacy. Het woont hier heerlijk, de huidige eigenaren kunnen het weten, ze genieten er al 26 jaar van.

Tel daarbij het mooie plekje in de woonwijk, op slechts 190 meter van de rand van het dorp. Ideaal om te wandelen, te fietsen, de hond uit te laten en/of heerlijk tot rust te komen. Een woning zo lekker dicht bij de natuurgebieden zoals Kiekenberg, Tjongervallei en het Katlijker Schar. Dan weet je dat je zoektocht kan stoppen!

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken (totaal ± 41 m²), bijkeuken (± 9 m²) en garage (± 19 m²). Etage: overloop, 4 slaapkamers (± 11, 9, 16 en 8 m²), werkkamer (± 3,5 m²) en een ruime badkamer (± 9 m²). Vlizo trap naar de zolder. Tuin met privacy en een tuinhuisje/fietsenberging. Perceel 428 m², bouwjaar 1988, opbouw 2005.

In de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne zijn legio voorzieningen aanwezig, zoals scholen, kinderopvang, kerken, horeca, dorpshuis, buurt- en sportverenigingen, supermarkt en overige detailhandel. Dit alles op 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. hetelucht ketel (Brink 2003) en deels d.m.v. CV (2005)
• Warm water d.m.v. CV ketel (Remeha 2005)
• Keuken voorzien van vaatwasser (2021), koelkast, oven en gasfornuis
• Badkamer (2005) v.v. 2e toilet, ligbad, wastafelmeubel en douche
• Elektrisch: 4 groepen met automatische schakelaars
• Schilderwerk regelmatig in eigen beheer uitgevoerd
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen, afhankelijk van de koopsom, eenmalig vrijgesteld
worden van overdrachtsbelasting