Omschrijving

Door de grote belangstelling organiseren wij zaterdag 7 september van 15.00 – 17.00 uur een Open Huis, u bent van harte welkom. Let op: hou er rekening mee met de tijdelijke wegafsluiting van Gorredijk naar de Tsjoele.

In het prachtige, landelijke buitengebied van Gorredijk ligt ‘de Tsjoele’ tussen Lippenhuizen en Jubbega. Deze vrijstaande woonboerderij met uitzicht over de landerijen verdient een modernisatie, maar is met name erg geschikt voor paardenliefhebbers en/of tuinliefhebbers, want de kavel is maar liefst 8160 m². Maar er is meer: het vrije landelijke uitzicht en de ligging op slechts 2 km van Gorredijk maakt het uniek. De rust van het buiten wonen, met het gemak van de voorzieningen op fietsafstand…. Fantastisch toch!?
 
Indeling: entree, hal, toilet, cv-ruimte, wasmachineruimte, ruime badkamer met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel, riante woonkamer (± 49 m²) met open keuken en deur naar terras en achtertuin op het zuiden. Twee slaapkamers op de begane grond (± 10 en 18 m²).
Etage is via een vlizotrap in de hal bereikbaar: bergruimte en (hobby)kamer (± 15 m²). Oorspronkelijk bouwjaar onbekend, in de periode 1980 – 1987 gerenoveerd (o.a. vloer- en gevelisolatie), deels vloerverwarming, gehele woning dubbel glas in kunststof kozijnen.
Het bijgebouw van 45 m² werd voorheen gebruikt als garage en voor het stallen van paarden.
 
Gorredijk ligt op 2 kilometer: een gezellig dorp in de gemeente Opsterland. Gelegen aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Jubbega, ligt op 2,5 kilometer: eveneens een gezellig dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs in de gemeente Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:

  • Eenvoudige sanitaire voorzieningen en keuken
  • Elektrisch: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars, slimme meter
  • Aangesloten op de riolering
  • Woonoppervlakte begane grond ca. 107 m², etage ca. 17 m²
  • Bijgebouwen totaal ca. 45 m²
  • Niet zelf bewoningsclausule is van toepassing (meer info bij de makelaar)
  • Artikel t.a.v. gebreken risico koper wordt opgenomen (meer info bij de makelaar)
  • In verband met de nalatenschap zal de overdracht bij notaris Rientjes te Sneek plaats moeten vinden.