Omschrijving

Degelijke woning met losse garage en diepe tuin!
Op een kavel van maar liefst 377 m² staat deze keurige half vrijstaande woning. De woing verdient enige modernisering, maar de basis is degelijk gebouwd. Sinds de oorspronkelijke bouw in 1971 zijn de gevels geïsoleerd, is het dak geïsoleerd en zijn de meeste ramen voorzien van isolerende beglazing. Er is nog geen vloerisolatie, maar vanuit de kruipruimte is dat eenvoudig te realiseren. De verdiepingsvloer is van steen.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 29 m²) met deur naar de tuin, dichte keuken (± 10 m²) bijkeuken, vrijstaande garage. De tuin is ook bereikbaar via een achterom over eigen erf. Etage: overloop, 4 slaapkamers (± 12, 11, 9 en 6 m²), badkamer en separaat toilet. Vlizo trap naar de zolder. Inhoud ± 455 m³, bouwjaar 1971, perceel 377 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Intergas ± 2013)
• Keuken (2003) met vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer: met ligbad en wastafel (douchen in bad)
• Elektrisch: 5 groepen en een aardlekschakelaar