Omschrijving

Waarom wachten op nieuwbouw?
Aan deze in 2016 opgeleverde woning hoeft u niets meer te doen. En dat geldt ook voor de toekomst, want de woning is onderhoudsarm (kunststof kozijnen) gebouwd. De woning is gebouwd met als extra een verlenging van 2.40 m wat veel ruimte geeft én een vrijstaande garage. De afwerking is modern en neutraal gehouden en zal daardoor bij velen in de smaak vallen. Ondanks de tuin op het oosten kunt u ‘s zomers de hele dag tot zelfs in de avond genieten van de zon. Bovendien heeft u geen achterburen wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft. Verder is het een voordeel dat op de kavel ernaast geen woning gebouwd wordt, dat geeft extra vrijheid.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met moderne open keuken (totaal ± 62 m²) en openslaande deuren naar de tuin en een vrijstaande garage (± 17 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 9, 12 en 15 m²) en een moderne badkamer (± 8 m²). 2e etage: vaste trap naar de zolder met wasruimte en mogelijkheid van een 4e slaapkamer (± 11 m²). Inhoud ± 380 m³, bouwjaar 2016, perceel 267 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warmwater d.m.v. CV combi Intergas (2016)
• Vloerverwarming op begane grond en 1e etage
• Moderne keuken: koelkast, magnetron, afzuigkap, fornuis met 5 pits gaskookplaat en oven en spoeleiland met vaatwasser,
  gootsteen en kraan
• Elektrisch: 11 groepen, aardlekschakelaars en slimme meter
• De vrijstaande houten garage is geïsoleerd
• Buitenkozijnen, ramen en deuren zijn van kunststof, dus onderhoudsarm
• Voorzien van 14 zonnepanelen (sinds oktober 2019)