Omschrijving

Prachtige mogelijkheden op een kavel van maar liefst ruim 1,0 hectare!
Ideaal voor paardenliefhebbers en/of hobbyboeren. De woning is bereikbaar via een eigen oprit van ca. 250 meter. Hopelijk is het geen bezwaar om deze oprit te delen met de reeën die hier regelmatig lopen.

Door de ligging tussen de bosstroken van Staatsbosbeheer is de privacy gewaarborgd. De woning is eenvoudig maar degelijk gebouwd. Modernisering en enig onderhoud is wel nodig. De nabij gelegen A7 zorgt voor een prima verbinding richting Heerenveen, Groningen, Leeuwarden. Prachtige locatie in landelijke omgeving met fraai uitzicht over het eigen weiland.

Er zijn al 3 stallen, een hooiopslag en fourage-ruimte aanwezig, alsmede een rijbaan. De rijbaan is gedraineerd en heeft een afmeting van 20 x 40, met de mogelijkheid van uitbreiding naar 20 x 60. Verder is een dubbele stenen garage (met zolder) aanwezig. De op het terrein aanwezige tijdelijke woonunit wordt voor de levering in opdracht van verkopers verwijderd.

Heeft u een wens om nieuwbouw te plegen? Er ligt een omgevingsvergunning welke nog 2 jaar geldig is. Er mag een huis op gebouwd worden van maar liefst 1250 m³. Indien gewenst kan er gesproken worden over overname van de vergunning en bijbehorende bouwtekeningen.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met open keuken (± 29 m²), aangrenzende serre (± 11 m²), keldertje, slaapkamer (± 9 m²), badkamer, bijkeuken/achterom. Etage: overloop en 2 slaapkamers (± 7 en 7 m²) en een werkkamertje (± 4 m²). Dubbele garage ca. 45 m². Inhoud ca.325 m³, kavel 10.420 m², bouwjaar 1935.

Terwispel is een gezellig dorpje met ca. 1000 inwoners, een eigen basisschool en veel sportverenigingen, gelegen op fietsafstand van Gorredijk en het bosrijke Beetsterzwaag. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten op de A7, tussen Heerenveen en Drachten. Binnen een halfuur bent u in Leeuwarden of Groningen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. Nefit ketel (economisch afgeschreven)
• Keuken met vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast
• Badkamer v.v. douche en wastafel
• Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Glasvezel is aangelegd, nog niet actief
• Schilderwerk grotendeels in 2018 uitgevoerd