Omschrijving

Dit soort kansen komen niet vaak voorbij! Aan de Opsterlandse Compagnonsvaart (onderdeel van de Turfroute) staat deze prachtige en sfeervolle woning op u te wachten. Vanaf de riante kavel (± 3645 m²) én vanuit de woning heeft u schitterend uitzicht over het water tot de brug van Terwispel. Ideaal voor ondernemers die bij hun bedrijf willen wonen, maar dan niet op een alledaagse plek, maar juist uniek! Het betreft namelijk een bedrijfswoning. Dat wil zeggen dat het gekocht kan worden door ondernemers om in te wonen. Het is dus de bedoeling om ook een bedrijf uit te oefenen op het terrein.

Indeling, hal, toilet, woonkamer met open keuken en prachtige serre (totaal ± 78 m²), slaapkamer (± 22 m²) met aangrenzende complete badkamer, bijkeuken. Etage: kleine overloop, douche/toilet combinatie en 2 riante slaapkamers (± 20 en 18 m²) en een prachtige ruime loggia (± 14 m²). Kleine zolderruimte boven het woonhuis, riante zolderruimte boven de aanbouw (± 37 m²). Verder op het perceel: twee bijgebouwen van ± 31 en 90 m². Conform het bestemmingsplan bestaat de mogelijkheid voor het bouwen van een loods van bijvoorbeeld 500 tot maar liefst 1500 m² (mogelijk moeten dan de huidige bijgebouwen vervallen).

Is de huidige kavel niet groot genoeg voor uw plannen? Indien gewenst kan er een aangrenzende strook grond bijgekocht worden van ca. 2000 m². Het te bebouwen oppervlakte voor een loods wordt daardoor ook circa 1400 m² groter. De vraagprijs voor het geheel bedraagt dan € 669.500 kosten koper.

Inhoud ± 730 m³, bouwjaar oorspronkelijk ± 1920, geheel gerenoveerd vanaf 2000.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer (2000): met ligbad, douche, wastafel en toilet en vloerverwarming
• Elektrisch: 8 groepen, 2 krachtgroepen, 3 aardlekschakelaars en een wisselstroommeter
• Verwarming en warm water d.m.v. Nefit HR ketel (2009)
• Antieke schouw met gashaard in de woonkamer
• Keuken (2000): met dubbele Boretti oven met keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en een
  natuursteen werkblad
• Zolder is ca. 1.70 hoog (tussen de balken ± 1.90)
• Recentelijk geheel buitenom geschilderd
• Woonkamer voorzien van een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming
• Vrijwel geheel geïsoleerd (vloer- muur/wand- dakisolatie en dubbel glas)
• De voormalige berging is nu ingericht als een leuke ‘woonunit’ met woon- slaapkamer, keuken, eigen CV en badkamer.