Omschrijving

Mooie kans om gelijkvloers te wonen! Met de etage als bonus met mogelijkheden voor hobby-, werk- of logeerruimte. Of gezinsbewoning. De woning is ruim genoeg voor beide doelgroepen. Deze rustig gelegen vrijstaande woning (semi-bungalow) staat in een zeer gewilde buurt nabij de rand van het dorp en in de nabijheid van de supermarkt. Het mooie van Nieuwehorne is onder andere de ligging ten opzichte van de natuurgebieden en ook de nabijheid (fietsafstand) van Heerenveen. Pak deze kans en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling: hal, toilet, riante woonkamer met half open keuken, bijkeuken, slaapkamer met aangrenzende badkamer, inpandige garage. Etage: grote overloop, 2 slaapkamers en een inloopkast. Voor de afmetingen verwijzen we naar de plattegronden. De achtertuin heeft veel privacy en ligt aan de zonkant. Aan de straatzijde is daarnaast nog een ‘verborgen strook tuin ‘van ca. 60 m². Momenteel volledig begroeid en daardoor nauwelijks zichtbaar, maar het heeft wel mogelijkheden voor stalling of parkeren.

Kavel 509 m², bouwjaar 1996.

In de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne zijn legio voorzieningen aanwezig, zoals scholen, kinderopvang, kerken, horeca, dorpshuis, buurt- en sportverenigingen, supermarkt en overige detailhandel. Dit alles op 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Remeha, december 2018)
• Keuken voorzien van oven, 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, vriezer en koelkast.
• Badkamer v.v. 2e toilet, wastafel en douche
• Elektrisch: 6 groepen, krachtgroep en 2 aardlekschakelaars
• Glasvezel is mogelijk (ligt in de straat, nog geen contract afgesloten)
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht (afhankelijk koopsom) eenmalig vrijgesteld worden van
overdrachtsbelasting