Omschrijving

Wat een heerlijke vrije ligging in deze gewilde woonwijk. Deze vrijstaande woning is in 2006 traditioneel gebouwd op een fraaie locatie aan het water in het nieuwe plan Loevestein. De woning heeft bijzonder veel ruimte door het ontbreken van schuine wanden, keuken en badkamer zijn uitgevoerd in neutrale kleuren, de woonkamer heeft zowel een schuifpui naar de zijkant als één naar het terras aan de achterzijde, de tuin ligt op het zuiden en heeft een vlonder op het water. Deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Indeling: ruime hal, toilet, woonkamer met ½ open keuken (totaal maar liefst ± 55 m²) en garage (± 20 m²). De woonkamer wordt gevoelsmatig verlengd met een prachtige overkapping aan de tuinzijde. Etage: 3 slaapkamers (± 11, 15 en 18 m²) en een complete badkamer. Vaste trap naar de zolder met 4e slaapkamer (± 14 m²) en berging. Inhoud ± 535 m³, perceel 418 m², bouwjaar 2005/2006.

Het naburige appartementencomplex heeft geen impact op de privacy door de tuinindeling, de overkapping én met name door het feit dat vrijwel alle balkons aan de andere kant van de appartementen gelegen zijn. Overtuig uzelf door een kijkje ter plaatse!

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming d.m.v. Vaillant CV (2006)
• Keuken met vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap en ‘magic corner’
• Badkamer v.v. 2e toilet, ligbad, douche en wastafel
• Elektrisch: voldoende groepen met aardlekschakelaars en dag/nacht meter.
• Voorzien van warmte-terug-win-unit
• De eigen toegangsweg (40 m²) is gezamenlijk met nummer 1 in bezit.