Omschrijving

Wat een heerlijke gezinswoning én dat op zo’n mooie plek met de tuin aan het binnenwater. De combinatie van uitstraling, perfecte indeling, ruimte en de tuin op het westen maakt deze woning erg gewild. Overtuig jezelf met een bezichtiging ter plaatse en het zal je opvallen dat de woning mooi up-to-date gebleven is. Het onderhoud is altijd keurig uitgevoerd, de CV ketel is vernieuwd, de woning is recent voorzien van 18 zonnepanelen en de keuken is grotendeels voorzien van nieuwe apparatuur.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open woonkeuken (totaal maar liefst ± 50 m²), bijkeuken, garage, tuin op het zuid/westen. 1e etage (géén schuine kanten!): ruime overloop, 3 slaapkamers (± 6, 11 en 11 m²) en een complete badkamer. Vaste trap naar de 2e etage met bergruimte en een 4e slaapkamer (± 8 m²). Tuin met vlonder aan het water grenzend.
Totale inhoud (incl. garage) ± 520 m³, perceel 286 m², bouwjaar 2005.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Intergas 2018)
• Voorzien van warmte-terug-win-unit (WTW)
• In 2018 voorzien van nieuwe geïsoleerde garagedeuren
• Badkamer v.v. ligbad, wastafel, douche en 2e toilet
• Keuken in 2019 voorzien van nieuwe vaatwasser, oven en koelkast. Verder voorzien van magnetron, 5 pits gaskookplaat
en afzuigkap
• Elektrisch: 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en een wisselstroommeter
• Schilderwerk buitenom in 2017 uitgevoerd door een professionele schilder.