Omschrijving

Bijzonder plekje in de gewilde woonwijk Loevestein! De achterzijde grenst aan een brede sloot met daarachter een heg en de rustige volkstuintjes. Én aan de voorzijde heeft u eveneens meer vrijheid en privacy dan gemiddeld. De straat is lekker rustig, met alleen bestemmingsverkeer. Het centrum is in 5 minuten bereikbaar, en de natuur van Lippenhuizen en Beetsterzwaag is eveneens op wandelafstand. En dan hebben we het alleen nog maar over de plek gehad. De woning is zeer degelijk en robuust gebouwd in 2008. Een ideale gezinswoning met onderhoudsarme materialen. Zo kunt u uw tijd besteden aan gezin, hobby en/of werk en genieten van uw vrije tijd.
Indeling: entree, royale lichte woonkamer met aangrenzende tuingerichte woonkeuken (totaal ± 50 m²) met openslaande deuren naar de tuin (west) met tuinhuisje. De woonkamer is voorzien van een houtkachel. Garage/bijkeuken (± 30 m²) bereikbaar vanuit de woonkeuken. Trapopgang met toilet. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 10, 11 en 16 m²) en een badkamer met 2e toilet.
2e etage middels vaste trap bereikbaar: ruime zolderetage met (mogelijkheid van) een 4e slaapkamer (± 19 m²). Het typerende van de stijl van de woning is dat deze aan de voorzijde een hoge gootlijn heeft, waardoor de slaapkamers daar extra ruim zijn. Aan de achterzijde een lage gootlijn, waardoor er altijd zon in de westelijk georiënteerde achtertuin aanwezig is.

Inhoud ± 515 m³ (incl. garage), bouwjaar: 2008, perceel 329 m².
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Keuken (2008) met vaatwasser (Bosch), combi magnetron, koelkast (2019), 4 pits inductie kookplaat
  • Badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet
  • Energiezuinig: houtkachel sinds 2014 en in 2017 zijn zonnepanelen aangebracht. Deze panelen leveren ca. 1.600 kWh per jaar op. En uiteraard volledig geïsoleerd
  • Deels voorzien van screens (woonkamer voorzijde en badkamer) en horren
  • Mechanische ventilatie op basis van CO2 sturing en regelbare ventilatieroosters
  • Garage/ bijkeuken is geïsoleerd en voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en heeft radiatorverwarming en aansluitingen voor wasmachine en wasdroger
  • Schilderwerk is in 2017 uitgevoerd
  • Elektrisch: ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars