Omschrijving

Wat een sfeer en ruimte! Verhuizen en genieten maar. Met maar liefst 6 slaapkamers een ideale gezinswoning mét uitstraling.

Op een prachtige hoeklocatie in het gewilde plan Loevestein treft u deze vrijstaande woning met inpandige garage en een carport. Met oog voor detail gebouwd en ingedeeld. Veel mogelijkheden en ruimte voor jong en oud. Maar ook voor werk aan huis is deze woning uitermate geschikt. Het centrum is in 5 minuten bereikbaar, en de natuur van Lippenhuizen en Beetsterzwaag is eveneens op wandelafstand. Extra pluspunt: energiezuinig!

Indeling: hal, toilet, trapkast, riante, luxe woonkeuken (± 32 m²) met openslaande deuren naar de achtertuin en door middel van suitedeuren verbonden met de woonkamer (± 32 m²) eveneens voorzien van openslaande deuren naar de tuin en een openhaard met natuurstenen schouw. Suitedeuren verlenen toegang tot de aangrenzende werkkamer (± 14 m²). Vanuit de keuken kun je ook naar de luxe bijkeuken met extra keukenopstelling en doorgang naar de inpandige garage/berging. Etage: overloop met 4 (slaap)kamers (± 29, 15, 12 en 9 m²) waarvan de grootste met frans balkon, riante badkamer met inpandige sauna. 2e etage: lichte overloop, 2 slaapkamers beide voorzien van vaste kastenwand en een werkkast/berging. De hele benedenverdieping en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De temperatuur is in ieder vertrek apart regelbaar. Inhoud ± 860 m³ (incl. garage), bouwjaar: 2008, perceel 795 m².

De tuin heeft diverse terrassen rondom het huis zodat u altijd in de zon of in de schaduw kunt zitten. Daarnaast is de tuin onder architectuur aangelegd en voorzien van verlichting. Bij de openslaande deuren van de woonkeuken vindt u een overkapping voorzien van screens en heater. Op het erf is een parkeerruimte voor meerdere auto’s aangelegd.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken met vaatwasser (2016), oven/magnetron, 5 pits gaskookplaat, koelvries-combinatie (2018) en afzuigkap
en werkeiland (hoogwaardige merken gebruikt) en inbouwboiler
• Bijkeuken met keukenopstelling met ingebouwde koelkast, vriezer en veel kastruimte
• Verwarming en warm water d.m.v. CV Nefit HR uit 2008
• Badkamer: met douche, dubbele wastafel, ligbad en sauna
• Volledig geïsoleerd, getuige ook het lage gasverbruik van 1911 m³
• Schilderwerk beneden (binnen) is in 2018 volledig opnieuw uitgevoerd
• Schilderwerk buitenom goed bijgehouden en recent weer helemaal nagelopen
• Hang en sluitwerk gehele woning nagelopen en gesteld in 2018
• Open haard met natuurstenen schouw
• Elektrisch: 8 groepen, 3 aardlekschakelaars en een krachtgroep voor de sauna