Omschrijving

Mét grote uitbouw! Wonen in één van de populairste woonwijken van Gorredijk! Heerlijk rustig, kindvriendelijk en in de buurt van alle voorzieningen. Dat alles is mogelijk in deze zeer goed onderhouden 2 onder 1 kap woning met 4 slaapkamers. Gebouwd in 1987 maar sindsdien weer geheel gemoderniseerd en in 2016 uitgebouwd. En daarbij is de gehele woonkamer, hal, keuken en uitbouw voorzien van vloerverwarming.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (totaal maar liefst ± 50 m²) met open keuken en openslaande deuren naar de tuin (westekant), de voormalige garage is opgesplitst in een geïsoleerde bijkeuken (± 11m²) en berging (± 9 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 7, 7 en 11 m²) en een gerenoveerde badkamer. 2e etage via vaste trap: 4e slaapkamer (± 6 m² met meer vloeroppervlakte). De tuin is gelegen aan de zonzijde en heeft een prachtige terrasoverkapping.

Inhoud ± 350 m³, bouwjaar 1987, perceel 332 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Bosch 2004)
• Vloerverwarming in de woonkamer, hal, keuken en uitbouw.
• Moderne keuken (2003) met vaatwasser (2011), combi magnetron (2012), 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast (2011)
• Badkamer (2017) v.v. douche, toilet en wastafel
• Elektrisch: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Tuin met veel privacy, tuinhuisje en overdekt terras
• Geheel voorzien van dubbel glas, en gedeeltelijk voorzien van HR++ glas
• Schilderwerk is in 2016 zowel binnen als buiten professioneel uitgevoerd