Omschrijving

Dat is pas bijzonder! Op een kavel van maar liefst 525 m² tref je deze keurige en zeer degelijke half vrijstaande GROOTHUIS woning met garage.  Alleen maar pluspunten: gewilde buurt, degelijke bouw, ruime kavel en zeer goed onderhouden. Sinds de oorspronkelijke bouw in 1992 is in de periode 2002 – 2019 praktisch alles gemoderniseerd: keuken, badkamer, cv ketel, isolerende beglazing, laminaatvloeren, tuin, dakbedekking garage/ dakkapellen en schilderwerk. Kortom, zo goed als verhuisklaar.

Nog wel even geduld met de verhuizing a.u.b. want de datum van oplevering is bij voorkeur per december 2020.
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken (totaal ± 40 m²), bijkeuken en garage. Etage: 3 slaapkamers (± 10, 11 en 14 m²) en een badkamer. Vaste trap naar de zolder met 4e slaap/werkkamer (± 12 m²). Inhoud ± 425 m³ (incl. garage), perceel 525 m², bouwjaar 1992.
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Atag 2018)
  • Keuken (2002) voorzien van koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, hetelucht oven en vaatwasser (2016)
  • Badkamer (2007) v.v. hangend toilet, wastafel en ruime douchecabine
  • Elektrisch: 7 groepen en kookgroep met 2 aardlekschakelaars
  • Dakbedekking dakkapel vernieuwd: voor in 2009, achter in 2010, garage 2014
  • Schilderwerk 2014
  • Etage in 2003 voorzien van isolerende beglazing