Omschrijving

Wauw! Sinds 2017 is deze ruime woning grotendeels gemoderniseerd. Ideaal voor als u snel wil verhuizen! Want deze woning is zo goed als verhuisklaar. Door de hoge gootlijn ook lekker veel ruimte op de etage. Gelegen aan de rand van het dorp, u loopt zo de nabijgelegen natuur in.
Sinds 2017 zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: nieuwe keuken, badkamer vernieuwd, nieuwe meterkast, kruipruimte isolatie, nieuwe binnendeuren, toilet vernieuwd, stucwerk grotendeels vernieuwd, tuinhuis geplaatst en dan vergeten we vast nog een paar dingen. De kunststof kozijnen zijn eerder al aangebracht.
Indeling: hal, toilet, woonkamer met open keuken (34 m²), ruime bijkeuken (8 m²), vrijstaande schuur (14 m²). Etage: kleine overloop, 3 slaapkamers (15, 11 en 7 m²) en een badkamer met 2e toilet. Vaste trap naar de 2e etage: bergruimte en 4e slaapkamer (13 m²). Tuin op het zuidoosten.

Perceel 260 m², bouwjaar oorspronkelijk 1970, inhoud ca. 390 m³.

Hemrik is een gezellig dorp met o.a. een basisschool, multifunctioneel centrum en openlucht natuurzwembad, ijsbaan en ‘de fraaie Witte Kerk’ een culturele ontmoetingsplaats. Hemrik is gelegen in de nabijheid van veel natuurgebieden en de Compagnonsvaart, bekend van de Turfroute. De buurdorpen Gorredijk en Beetsterzwaag vormen een prima aanvulling voor wat betreft het voorzieningenniveau. Hemrik wordt omringd door bijzonder fraaie natuurgebieden zoals de uitgestrekte bossen rondom Beetsterzwaag, Olterterp, Wijnjewoude en Bakkeveen. Ook de golfbaan van Beetsterzwaag is nabij.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee

Bijzonderheden:
• Keuken (2017) met 4 pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven en afzuigkap
• Badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet en douche
• Veel leidingen zijn weggewerkt onder vloer (2016)
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Nefit 2010)
• Warm water ondersteun door middel van zonneboiler
• Elektrisch: 8 groepen en aardlekschakelaars
• Hemrik is goed bereikbaar via de N381 en daardoor een prima uitvalsbasis richting Assen, Drachten, Heerenveen,   Leeuwarden en Groningen.
• De Witte Kerk Hemrik is een sfeervol en bijzonder gebouw uit 1739. Sinds de restauratie in 2002 is de Witte Kerk een culturele ontmoetingsplaats.