Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf nu alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email (info@sierdmoll.nl) met uw gegevens.

Landelijk wonen binnen de bebouwde kom is hier mogelijk. Deze sfeervolle 2/1 kap woning staat op een perceel van maar liefst 570 m². Aan de voorkant aan de stille kant van de Schoterlandse Compagnonsvaart en achter grenzend aan de weilanden. Oorspronkelijk gebouwd in circa 1913, maar in 1994 voorzien van een grote aanbouw op de begane grond. Aan de rand van het dorpje Bontebok. Op fietsafstand van Heerenveen.

Indeling: entree, woonkeuken (± 15 m²) aan de tuinzijde, gang met ‘bijkeukenkast’, toilet, badkamer, slaapkamer (± 10 m²) en woonkamer (± 28 m²). Etage: kleine overloop en 2 slaapkamers (± 8 en 6 m²). Bijgebouw met carport, berging en voormalige salonruimte. In de tuin is een fraaie overkapping geplaatst.

Bontebok is een dorp met ca. 400 inwoners in de gemeente Heerenveen met een rijk verenigingsleven en een dorpshuis. Voor de winkels bent u aangewezen op dorpen zoals Nieuwehorne, Gorredijk of Heerenveen. De basisschool in De Knipe is op fietsafstand.

Neem uw eigen NVM Makleaar mee.

Bijzonderheden:
• Badkamer (1994) met hoekbad, douche en wastafel
• Keuken (2015) v.v. vaatwasser, smeg fornuis, afzuigkap en 5 pits gaskookplaat
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Remeha 2015)
• Begane grond geheel voorzien van isolerende beglazing
• Elektrisch 8 groepen en een aardlekschakelaar
• Toilet is eind 2019 gerenoveerd
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting