Omschrijving

We ontvangen uw bezichtigingsaanvraag graag per mail.

Senioren, thuiswerkers of groter gezin? Deze vrijstaande woning biedt mogelijkheden voor jong en wat ouder! Met een slaap- en badkamer op de begane grond én op de etage nog een badkamer, 3 slaapkamers en een werkkamer is deze woning voor veel doelgroepen geschikt. Bovendien gelegen op een prachtige plek aan de rand van Jubbega op een kavel van maar liefst 815 m². Nog wel even de handen uit de mouwen maar dan woont het hier echt schitterend.

Indeling: hal, slaapkamer, badkamer, woonkamer, woonkeuken, hal met toilet en trapopgang, vrijstaande stenen garage en houten schuurtje. Etage: overloop, badkamer, 3 slaapkamers en extra slaap/werkkamer bereikbaar via achterste slaapkamer. Vaste trap naar de zolder. Voor maatvoering zie de plattegronden. Inhoud ± 480 m³, perceel 815 m², bouwjaar 1988.

Jubbega (gemeente Heerenveen) is een dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs. De ligging is zeer gunstig, zeker t.a.v. de bereikbaarheid /verbindingen van de grotere plaatsen zoals, Heerenveen, Drachten, Oosterwolde, A7 en A32. De omgeving is Ideaal om te wandelen, te fietsen, de hond uit te laten en/of heerlijk tot rust te komen. Een plekje zo lekker dicht bij de natuurgebieden zoals Kiekenberg, Tjongervallei en het Katlijker Schar. Dan weet je dat je zoektocht kan stoppen!

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer begane grond: met 2e toilet, wastafel, ligbad en douchecabine
• Badkamer etage: met douche en wastafel
• Woonkeuken (2004): v.v vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Elektrisch: 4 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Vaillant 2017)
• Niet-zelf bewoningsclausule is van toepassing
• Begane grond t/m (beton) verdiepingsvloer is traditioneel gebouwd, daarboven is het bouwsysteem houtskelet
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van
  overdrachtsbelasting